Flota

Els nostres camions

En els dos últims anys, a Robles ha hagut un canvi en la política de compra de vehicles.

Si anteriorment es treballava amb una sola marca, en l’actualitat disposem de vehicles de diferents marques per així poder comparar entre les tecnologies que ens ofereixen els diferents fabricants i conèixer de primera mà quines s’adapten més a les nostres rutes i necessitats.

Ara mateix disposem de vehicles de les marques Scania, Iveco, Renault, Mercedes i amb previsió que s’incorpori Man. D’aquesta manera acumulem una flota pròpia formada per gairebé 100 vehicles, amb una antiguitat inferior als 2 anys, complint les normatives Euro V i Euro VI.

Gràcies a la tipologia dels nostres vehicles, tràiler frigorífic i camió rígid frigorífic de 2 eixos, fa que siguem especialment competents dins del sector de la mercaderia refrigerada i de la distribució.

Tots els nostres vehicles estan dotats de termògrafs per poder realitzar un control de la temperatura i garantir la cadena de fred.

Disposem de vehicles Multitemperatura equipats amb separadors de mercaderia especialment adaptats per satisfer les necessitats del sector de la distribució.

Comptem amb l’última tecnologia amb sistemes de seguiment i control de flotes per garantir un major control i seguretat de la seva càrrega.