Medi Ambient

Robles Transport i Logística, és una empresa totalment compromesa amb el medi ambient. A través del treball diari hem aconseguit uns estàndards que ens han permès aconseguir importants distintius relacionats amb el medi ambient:

– Certificació Ecostars. Transports Robles rep la certificació mediambiental europea “Ecostars” amb la màxima puntuació, 5 estrelles. D’aquesta manera, ens convertim en la primera empresa de Catalunya a aconseguir aquesta certificació i una de les primeres d’Espanya en fer-ho amb la màxima puntuació. Els objectius d’aquest programa són, la reducció de l’impacte mediambiental del transport per carretera així com del consum de combustibles fòssils, reduir els costos associats a aquests consums d’energia de les empreses certificades i aconseguir una evolució sectorial cap a estàndards de qualitat en gestió, operacions i mitjans tecnològics.

– Adhesió al programa “Acords Voluntaris” de la Generalitat de Catalunya. En Robles hem treballat dur per oferir unes propostes sobre la gestió de l’empresa que deriven en la reducció d’emissions de CO2 i GEH. Això ens ha permès adherir-nos a aquest programa creat per la Generalitat com a empresa compromesa amb el medi ambient.