Premi empresa solidària 2015

Premi empresa solidària 2015

Transports Robles rep de part de l’Ajuntament de Lleida el reconeixement com a empresa solidària 2015 gràcies al seu projecte d’acció social amb el banc d’aliments de Lleida.
Acords voluntaris

Acords voluntaris

Transports Robles s’adhereix al programa d’Acords Voluntaris de la Generalitat on es compromet a la reducció de les emisions de CO2 en la seva activitat empresarial.
Certificació Ecostars

Certificació Ecostars

Transports Robles rep la certificació mediambiental europea “Ecostars” amb la màxima puntuació, 5 estrelles. D’aquesta manera, ens convertim en la primera empresa de Catalunya a aconseguir aquesta certificació i una de les primeres d’Espanya en...
Convenció d´Afrucat

Convenció d´Afrucat

A.T. Robles S.A. participa a la 4a Convenció del soci d’Afrucat com a únic transportista patrocinador de la trobada, donant suport d’aquesta manera al sector fructícola.
Formació

Formació

A.T. Robles participa en la FP Dual amb l´Escola del Treball en la formació d´alumnes del Grau Superior de Transport i Logística.
Seguim creixent

Seguim creixent

A.T. Robles ha conseguit un important creixement en els últims anys, passant dels 5 milions/€ de facturació als gairebé 13 milions/ € al 2012.
Nou client “Argal”

Nou client “Argal”

El 2012, A.T. Robles, S.A. incorpora al Grup Alimentari Argal en la seva cartera de clients, un dels principals grups alimentaris del país.
Renovació de la flota

Renovació de la flota

Durant el 2012 a robles hem renovat un total de 17 vehicles de la nostra flota. Sempre mantenint la qualitat dels vehicles i els contractes de manteniment amb el fabricant